Over octopussen & mannen (Paperback)

Over octopussen & mannen By Misha Bell, Anna Zaires, Dima Zales Cover Image

Over octopussen & mannen (Paperback)

$19.99


Ships to Our Store in 1-5 Days

De chagrijnige buurman van mijn grootouders is net zo heet als de dodelijke zon van Florida. En net als de zon, is hij slecht voor me. Mijn smaak in mannen is verschrikkelijk - vraag maar aan mijn ex en zijn straatverbod.


Vraag je je af wat ik in Florida bij mijn grootouders doe? Nou, mijn beste vriend is een octopus, en hij heeft een grotere tank nodig, dus heb ik een baan aangenomen in een aquarium in de Sunshine State.


Ik had niet verwacht dat die sexy, langharige chagrijn zou proberen om voor een of ander duister plan mijn octopus te kopen. Ik had ook niet verwacht om na een nachtelijke duik in zee, op het strand met hem te vrijen.


En het laatste wat ik had verwacht was hem op mijn eerste dag bij mijn nieuwe baan tegen te komen... waar hij mijn baas is.


OPMERKING: Dit is een op zichzelf staande, ranzige, traag ontwikkelende romantische komedie met een zeebioloog met een fobie voor de zon, haar hete knorrepot van een baas en een octopus die graag wandelingen maakt in zijn mobiele tank. Als een van de bovenstaande dingen niet jouw ding is, loop er dan nu van weg. Zet je anders schrap voor een feel-good rit waar je zeker om zal lachen.

Product Details ISBN: 9781631427886
ISBN-10: 1631427881
Publisher: Mozaika Publications
Publication Date: August 16th, 2022
Pages: 360
Language: Dutch